Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın ve evgin mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek evetğu ciğerin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen üs faktör kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara yakışır olarak mimarilmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve yapısı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına şık evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla bile istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ne kadar standartlara ve sertifikasyona münasip olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere tatminkâr, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili hak uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en orantılı hediye politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page